Lomakoti Korkalon varausehtoja

Kaikissa varauksissa ja niihin myöhemmin tulevissa odottamattomissa muutoksissa tavoitteemme on olla lappilaisen joustava vieraitamme kohtaan. Näillä pelisäännöillä haluamme varmistaa molempien osapuolten tyytyväisyyden ja vieraillemme onnistuneen loman sekä halun palata vieraaksemme myös vastaisuudessa.

Varaaminen ja ennakkomaksu

Varaukset tehdään sähköpostilla tai puhelimitse. Nämä ehdot tulevat sitoviksi kun varaus on tehty. Varaukset annetaan vain täysi-ikäisen nimiin ja vastuulle.
Varaus vahvistuu kun laskutettu ennakkomaksu (25 %) on maksettu. Loppusuoritus on maksettava loppumaksua koskevan laskun mukaisena eräpäivänä, joka on noin 2 viikkoa ennen varauksen alkamista. Jos varauksesta majoituksen alkuun on enintään noin 1 kuukausi, laskutetaan vuokra kokonaisuudessaan heti.

Peruutusehdot

Peruutus tai muu muutos varaukseen tulee tehdä sähköpostilla. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.

Ennakkomaksun eräpäivän jälkeisistä peruutuksista hyvitetään 50 % maksetusta ennakkomaksusta, kuitenkin mikäli peruutus tehdään 14 vuorokautta tai sitä lähempänä varauksen alkamista, varauksen tekijä on velvollinen maksamaan 50 % sovitusta kokonaisvuokrasta.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen varauksen alkamista, palautetaan maksettu majoitusvuokra vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 50 €. Tällöin on pyydettäessä toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä.
Lomakoti Korkalon oikeus perua varaus:

  • kun kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) Lomakoti Korkalolla on oikeus perua varaus. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.
  • jos ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Avaimien luovutus ja palautus

Avaimet sijaitsevat ulko-oven vieressä lukitussa avainkotelossa. Kotelon avauskoodi ilmoitetaan tekstiviestillä, kun varaukseen liittyvien maksujen suoritus on tullut tilillemme. Varauksen päättyessä avain sijoitetaan takaisin koteloon ja sen koodikiekot pyöräytetään lukitusasentoon. Paikalla on saatavissa vara-avain, jonka sijainti ilmoitetaan avaimen kadotessa (0400861978). Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00. Tulo- ja lähtöaikojen muutoksista voidaan sopia asiakkaan eduksi, mikäli varaustilanne mahdollistaa muutokset.

Vuokraan sisältyy

Kohteen vuokraan sisältyy lomapaikan käyttöoikeus asumistarkoitukseen, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut, perusastiasto, vene ja muu paikan päällä oleva Lomakoti Korkalon omistaman varustuksen käyttöoikeus. Keittiössä on perusmausteet sekä jauhoja ja puuroaineksia käytettävissä. Varustuksesta on selvitys www.lomakotikorkalo.fi nettisivuilla.

Asiakkaan tulee käyttää omia liinavaatteita (lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet) sekä vastata kohteen perussiivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä (loppusiivous) ellei toisin ole sovittu. Petien käyttö ilman liinavaatteita ei ole sallittua! Loppusiivoustaso on ”kelpaa uusien vieraiden saapua”. Liinavaatteita on myös vuokrattavissa, vuokrauksesta tulee sopia varauksen yhteydessä. Siivousvälineet ja -aineet ovat paikanpäällä samoin perushygieniatarvikkeet. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu asianmukaisesti, loppusiivousmaksu peritään vuokrauksen tehneeltä henkilöltä.

Oman viihtyisyytenne varmistamiseksi, kohteessa ei ole suotavaa majoittaa enempää kuin 8 henkilöä. Lemmikkieläinten vierailuista on sovittava varausta tehtäessä. Naapureissa on koiria ja kissoja, jotka voivat ajoittain liikkua lähialueella ja pihapiirissä. Lähipiirissä liikkuu myös poroja, kettuja, jäniksiä, hirviä, peuroja, kauriita pöllöjä ja haukkoja – karhukin on nähty ihan kotikulmilla.

Pyydämme tekemään majoittuneista ja lomamuistoistanne merkinnät vieraskirjaan.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot. Mahdollisista vahingoista pyydämme jättämään viestin esimerkiksi palautuslomakkeelle. Vauriot ja vahingot, jotka eivät johdu normaalista kulumisesta tai hyvän tavan mukaisesta käytöstä tai käyttäytymisestä, veloitetaan vuokrauksen tehneeltä henkilöltä.

Annamme mielellämme lisätietoja ja ohjeita varmistaaksemme lomanne onnistumisen.

Toivomme vieraillemme kaikin puolin onnistunutta lomaa.