Lomakoti Korkalo

Maalaismiljöö

Kivijaloillaan seisova valkonurkkainen hirsirakennus on uhmannut Lapin luontoa jo yli vuosisadan ajan yli kilometrin levyisen Kemijoen rantakummulla. Täällä mielesi siirtyy oman mummolasi tai lapsuutesi maalaismaisemiin

Kultaiset muistot

Muistikuviisi kultautuvat muistot intiaanikesistä ja nurkissa paukkuvista tulipalopakkasista. Pirtin uurteiset narisevat lankut kertovat omaa kiehtovan jännittävää satavuotista tarinaansa.

Virittäydyt hetkessä pois arkipäivän ajatuksistasi. Kesällä narrailet ahvenia ja kirjolohia rantakaislikoissa, lapset ja lemmikkisi kirmailevat pientareilla ja leikkivät piilosta pihapiirin sopukoissa.

Retket

Retkellä läheisiin saariin voit yllättäen kohdata siellä laiduntavia hevosia. Porojen, kettujen, jäniksien, kärppien, hirvien ja peurojen vierailut pihapiirissä eivät ole mitenkään tavatonta. Myös  huuhkaja, lapinpöllö, kuukkeli, pulmuset ja teeret voivat näyttäytyä Sinulle aivan pihapiirissä.

Ja se karhukin … no jätetään kertomatta, jotta ei ala pelottamaan….

Aktiviteetteja

Soutelua, ongintaa, vaeltelua, marjastusta, metsästystä, hiihtelyä, laskettelua, kelkkailua, pilkkimistä, lumikenkäilyä. Iltasella saunomiset illanistujaisineen ja karaokeiltoineen … siitä ne ikimuistot kehkeytyvät … seitsemän Pyhää viikossa – ja ainakin yksi lysti Luostolla.

Joulutunnelmaa

Joulutunnelma tuskin voi olla aidompi kuin satavuotiaassa pirtissä – kuvittele Joulukin vierailleen siellä yli satavuotta sitten!

Joulun valmistelut voit aloittaa lasten kanssa kuusen haulla omasta metsästä. Joulusaunaan menijää saattelee revontulten taivaallinen tanssi ja nurkkia kolkutteleva pakkasherra.
Pukin odotus saa lasten posket punertumaan jännityksestä aivan varmasti!

Lomakoti Korkalo